Velg en side
Tilsyn under koronakrisen
Det er ikke lov for de fleste å kjøre opp og kontrollere hvordan hytte ligger an. Vi kan kjøre opp for deg, ta noen bilder og en video. Vi sender den, slik at du får inntrykk av situasjonen. Dersom vi oppdager noe alvorlig så melder vi. Vi ta en kikk gjennom vinduene om vi klarer å avdekke om det finnes noen lekkasjer. Tjenesen koster bare kr 200,- pr gang.
Spar Penger
Tilsynsavtale kan gi lavere forsikringspremie.Kan du tenke å komme frem til en hytte……som er ferdig oppvarmet – med lunk i peisen, kjøleskapet fylt opp – og ryddig utenfor
Vår hytteservice tilbyr alle tjenester og tiltak du som hytteeier og bruker kan ha bruk for. Både når du ikke bruker hytta – før du kommer og etter du har reist. Vi sørger f.eks. for jevnlig tilsyn av hytta. Slik tar du vare på verdiene. Skader og vedlikeholdsbehov oppdages og kan utbedres raskt. Har du glemt å slå av kaffetrakteren, eller glemte du å lukke vinduet? Da kan vi ta en tur og fikse det.  Tilkjøring av ved og materialer kan vi ta oss av. Kanskje du har mindre vedlikeholdsarbeid som skal gjøres? Vi videreformidle kontakt til lokale håndverkere og entreprenører.
Fast tilsynsavtale
Tilsyn av hytta ca. hver 14 dag eller 1. gang i mnd. Innbefatter ytre sjekk av skader, uregelmessigheter, frost, snømengder, vindu etc. Om ønskelig kan det avtales sjeldnere tilsyn, bare i perioder du er lite på hytta (eks bare sommer eller vinter) eller mer omfattende med innvendig tilsyn (frost, lekkasjer etc.).
Tilsyn dokumenteres med bilde, og eier kan få rapport.
Ved behov for tiltak, avtales dette med hytteeier.
Tilsyn ved behov
Har du glemt kaffetrakter, TV, et åpent vindu? Lurer du på hvordan det gikk etter uværet?  Vi kan sjekke og ordne opp. Mindre saker kan vi ordne. Andre ting kan vi sende bilde og avtale hva som skal gjøres. Har dere glemt noe på hytten? Vi kan da sende dette til dere.
Sjekk priser her